• Jägarexamen

Dags att ta jägarexamen?

Hos oss får du jakt möjligheter efter färdig jägarexamen!

Nordisk jakt och fiske erbjuder en unik paketering av Jägarexamen!

 Vi anser att det finns en del luckor och brister i många av dagens kurser för jägarexamen. Det ställer höga krav på nyblivna jägare att vidareutbilda sig aktivt och det kan vara svårt att hitta plats i jaktlag där kunskaperna förs vidare. När det första viltet är fällt, hur tar jag tillvara på det? Hur går det egentligen till med passning/urtagning? Hur flår jag ett vildsvin? Hur styckar jag fram rostbiffen? Rör sig älgen i skogen som på skjutbanan?

 Frågorna är många likaså svaren.

 Nordisk jakt och fiske erbjuder kurser för jägarexamen med en unik bredd. Vi har valt att komplettera de obligatoriska bitarna med en styckningskurs utav vildsvin.

Vi är också unika med att erbjuda Jakt efter färdig examen. Vi har vår så kallade ”examensjakt” där alla deltagare samlas ett år efter färdig utbildning och jagar en dag ihop på våra viltrika marker i Skåne. 
Plats: Fliseryd jakt skyttebana i Kalmar Län.

Datum för årets kurser:
Datum kommer inom kort Pris 6995:-/person.

I priset ingår följande:

  •    Boende, mat och övnings ammunition.
  •    Examens Jakt (värde ca 2500:-)
  •  Styckningskurs utav vildsvin


Finns även tillgång för fiske i närheten av boendet.

Fundera inte längre om du ska ta jägarexamen utom när!

Som grädde på moset ger vi också våra jägarexamens elever rabatterade priser på många av våra jakter och fortsättnings kurser.

 Vi besvarar gärna dina frågor så tveka inte att höra av dig genom att maila till: info@nordiskjaktfiske.se eller ringa 073 809 56 64 för mer information. Referens från tidigare elev: 
Hejsan Mathias Karlberg här.
Är mer en supernöjd med hela kursen allt ifrån teori till att få vara med på styckning av vildsvin!
Det var ju upp till var och en att studera innan kursen men under kursens tid på teorin och på våra samtal under middagar och på kvällar gick vi igenom det som var det grundläggande att veta angående jakten vilket jag var väldigt nöjd med, Trotts att jag inte haft tid att studera så mycket jag velat innan kursstart så fick jag lära mig det jag behövde för att klara teoriprovet och jag fick svar på mina frågor jag hade.
Att kursledaren Samuel Persson tog sig tid att lära känna alla och intresserade sig för vad vi ville veta och ifall vi hade något vi funderade över är ett väldigt stort PLUS. hans utlärningsmetod var av toppklass, Det var inte bara att "rabbla igenom" teorin utan förklarade med vad som egentligen menades och pratade runt om själva frågan så man fick hela begräppet framför sig.
Stort pluss att kursledarn tog sig tid att prata och förklara för var och en när vi var på skyttebanan vad vi gjorde för fel och vad vi borde tänka på när det gällde skyttet, och att dom fans där och peppade oss och stöttade oss på uppskjutningsdagen.
Kommer stark att rekommendera denna kurs till mina bekanta som vill ta jägarexamen.